Wervingsvideo Fiorens

De vraag is groot het aanbod klein. Een uitdaging voor een kleiner advocatenkantoor zoals Fiorens bij het vinden van versterker voor het team. Een kleine videoproductie voor deze long time opdrachtgever, advocatenkantoor Fiorens was een belangrijke eerste stap. Hierbij verliep de samenwerking met de professionals van The Flying Dutchmen zoals altijd gemoedelijk en snel en efficiënt indien nodig. Bekijk de oproep van Edwin Werner.

Update februari 2021
Na de videoproductie was er nog geen geschikte kandidaat geselecteerd en ging de zoektocht door. TradeMark bedacht speedaten om de drempel voor geïnteresseerden om te informeren naar de vactaure te verlagen. Dat speeddaten leverde weer nieuwe contacten op en was vooral in de juridische wereld een welkome 'ongebruikelijke' manier van werven. Regionale en landelijke (vak)bladen schreven erover. 

Update mei 2021
De markt van arbeidsrechtadvocaten is geen eenvoudige. De vraag is groot het aanbod klein. Er is online geadverteerd op diverse social kanalen en daarbij getest met diverse type advertenties. Ook deze fase is door TradeMark voorbereid en uitgezet. 

De volgende stap is het lokaal in Utrecht werven via bestickering op een bakfiets. The story continues. 

 

< Meer projecten
Vraag over een vergelijkbaar project?

Neem contact op als je plannen hebt of een slimme oplossing zoekt.