Van een creatief idee naar realisatie

Zet TradeMark in voor tijdelijke of permanente communicatie-ondersteuning en voor specifieke projecten (denk aan het opzetten van een inspirerende nieuwsbrief of het realiseren van een website). Van een complete communicatiestrategie tot de daarbij behorende content. TradeMark fungeert hierin als de schakel tussen ondernemer en uitvoerder. Voor een kritische blik op offertes, begeleiding van het proces en realisatie van een verbluffend eindresultaat. 

TradeMark beschikt over een netwerk van professionals die een bijdrage leveren in de realiatie van diverse middelen. Van geluidstechnici tot fotograven en videocreators, van designers tot webbouwers. Werken met je eigen preferred suppliers? Tuurlijk! TradeMark ondersteunt je bij het aansturen.  

Alles communiceert. Elke keuze binnen tradionele communicatiemiddelen. Kwaliteit van fotografie, techniek en service level. Maar ook het interieur, bedrijfskleding en het koffiekopje voor bezoekers. TradeMark heeft daar oog voor, zet corporate appearance op een voetstuk en zorgt graag voor een eenduidig geheel dat één verhaal vertelt. Dát is de kracht van communicatie.

Heb je een casus waar je direct advies bij nodig hebt? Mark Werner staat voor je klaar!

 


 

"De inzet van TradeMark voor ons advocatenkantoor is al ruim tien jaar heel waardevol en wordt ook door onze relaties zeer gewaardeerd." 
Fiorens Advocaten Arbeidsrecht

 

Contact opnemen
Ontvang direct advies van TradeMark

Eerst virtueel een kop koffie drinken kan natuurlijk ook ;-)