Alles draait om goed communiceren

Is jouw organisatie te groot om alle communicatiezaken zelf te regelen en te klein om zelf een communicatieprofessional in dienst te nemen? Of loopt het op de communicatieafdeling niet zoals zou moeten? Reken dan op TradeMark. Mark is er voor strategische én praktische ondersteuning. Een vaste kracht met alle voordelen van een freelancer. Al vanaf een halve dag per week!

Structurele strategische en pragmatische ondersteuning werkt het beste bij een langdurige relatie. Als je elkaar goed leert kennen, weet je steeds beter wat de ander nodig heeft.

Alles draait om goed communiceren. Met goede communicatie speel je jezelf in de kijker, maak je mensen enthousiast en zet je aan tot actie. Kies je voor Mark, dan kies je voor een strategisch partner en een partner die praktische zaken oppakt. Ten behoeve van jouw corporate communicatie en ten behoeve van middelen als de bedrijfswebite, de e-mailhandtekeningen van jouw werknemers en de boodschap op het antwoordapparaat. Mark maakt jouw communicatie compleet.

De gouden tip van Mark: blijf altijd zelf betrokken. Want jouw ondernemersgeest is van groot belang bij het werken aan goede communciatie en slimme marketing.

 


 

"De inzet van TradeMark als freelance communicatieprofessional voor ons advocatenkantoor is al ruim tien jaar heel waardevol en wordt ook door onze relaties zeer gewaardeerd." 
Fiorens Advocaten Arbeidsrecht

 

Terugbelverzoek achterlaten
Ontvang direct advies van TradeMark

Eerst virtueel een kop koffie drinken kan natuurlijk ook ;-)