Podcast Advocaten Familie- & Erfrecht

In november 2020 vond de lancering plaats van de podcast ‘De Erfrechtadvocaat’ en is deze te beluisteren op de website van opdrachtgver Advocaten Familie- & Erfrecht of via uw favoriete podcast app.In de serie worden door Inge Diepman en Joost Diks de meest gestelde vragen rondom de erfenis behandeld. (Vooral ook interessant als je denkt dat je hier niets over hoeft weten… by the way!) Trots op de samenwerking met Inge Diepman, Joost Diks, Studio MI5 en fotograve Jildiz Kaptein én trots op het resultaat, zeer benieuwd naar de reacties!

Podcast is een betaalbare vorm van content marketing die snel aan populariteit toeneemt. Het biedt dan ook prachtige kansen voor grote én kleine ondernemingen. En kan, bij het slim inzetten, groei van bekendheid en autoriteit betekenen. Maar zeker ook een intensievere verbinding met een groter publiek, meer traffic naar en hogere waardering van uw website en dus nog meer kansen voor conversie. Vragen over de opzet en inzet van een podcast? Let me know!

 


 

“Mark nam het initiatief en zette het plan op. Hij nam alles uit handen, maar betrok ons wel bij het proces. De podcast was voor publicatie al een succes!"
Joost Diks | Advocaten Familie- & Erfrecht

 

< Meer projecten
Vraag over een vergelijkbaar project?

Neem contact op als je plannen hebt of een slimme oplossing zoekt.