Freelance communicatieafdeling | bij gespecialiseerd advocatenkantoor

Als strategisch en uitvoerend consultant op het gebied van communicatie, marketing en presentatie, heeft TradeMark bijna 10 jaar met veel voldoening een gespecialiseerd advocatenkantoor met landelijke dekking, gericht op familierecht en erfrecht, structureel ondersteund. Deze langdurige samenwerking heeft geresulteerd in een vruchtbare relatie waarin gezamenlijk is gewerkt aan de groei en bloei van het kantoor.

Samen met de opdrachtgever zijn de fundamenten gelegd voor strategische initiatieven op het gebied van social- en contentmarketing, merkbeleving, de customer journey, en zowel online als offline communicatie en marketing. De inspanningen hebben zich vertaald in tastbare resultaten en hebben het kantoor geholpen om een sterke positie in de markt op te bouwen.

In de loop der jaren zijn vele projecten geïmplementeerd, waarvan enkele het vermelden waard zijn. De branding van zowel het advocatenkantoor als het bijbehorende opleidingsinstituut ondergingen een transformatie en groeide uit tot representatieve visuele identiteiten. Er zijn meerdere vernieuwende websites ontwikkeld, waaronder een uniek online magazine om de expertise van het kantoor te benadrukken. E-mailmarketingcampagnes werden succesvol geïmplementeerd en naast het ontwikkelen van flyers, video's, socials, interactief cursusmateriaal en certificaten, werden onder meer radiospots, advertenties en gepersonaliseerde relatiegeschenken gecreëerd.

Een hoogtepunt van de samenwerking was de creatie van een succesvolle podcast in samenwerking met en fantastische presentatrice. Deze podcast, bestaande uit meerdere series, groeide uit tot een van de meest gewaardeerde advocaten-podcasts in Nederland.

Met plezier kijkt TradeMark terug op deze samenwerking en is Mark verheugd dat hij een waardevolle bijdrage heeft kunnen leveren aan de succesvolle projecten en groei van het kantoor. De kracht van een langdurige samenwerking en synergie tussen opdrachtgever en consultant heeft zich hier zeker bewezen.

Duur: mei 2013 - augustus 2022