6 maanden geleden berichtten we er al over. We deelden een video, een internationale pitch voor participatie aan een groots project. Afgelopen week kwam het dan toch echt tot een definitieve opdracht voor hoofdaannemer The Flying Dutchmen en dus ook voor TradeMark. We maken deel uit van een enorme onderneming tussen Nederland en China: Sino-Dutch Cooperation Park, 180km2 gebiedsontwikkeling met intensieve samenwerking én kansen voor beide landen. Binnen het Park komt het stedelijke gebied Wellness Cove (39km2) en thema park Holland Land (0,5km2).

In zijn rol als Manager Communications richt Mark Werner zich o.a. op de ontwikkeling van de website ter promotie in Nederland en in China voor verschillende doelgroepen. Verder adviseert hij over de nog te maken content voor de website, sociale en andere media, hier en in China, als het kan, zodra het kan.

Tof om deel uit te maken van dit team met Jochem Feldberg, Pieter Jan Feldberg, Sander Sassen, Henk Raam en Frank Karsten, dat volle bak gaat voor dit mooie project.

De spread in het Noord Hollands Dagblad (toegankelijk voor abonnees) was afgelopen zaterdag te lezen.

< Meer projecten
Vraag over een vergelijkbaar project?

Neem contact op als je plannen hebt of een slimme oplossing zoekt.