Lancering nieuwe collectie couturier Sepehr Maghsoudi

Sepehr Maghsoudi, ervaren haute couture designer uit Hoorn, in april van dit jaar nog benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau, lanceerde eerder deze maand zijn eerste high fashion ready to wear collectie: PERSIAN Maghsoudi. Sepehr, die naast zijn modeshows in Parijs heeft gewerkte met Armin van Buuren, Ferry Corsten, Edsilia Rombley en Maan, had nog nooit met mij gewerkt. ;-) En ik nog niet met hem. Tot nu.

De afgelopen weken adviseerde ik Sepehr bij de kleinschalige lancering van zijn nieuwe, exclusieve collectie. Ik werkte o.a. aan de positionering van de collectie, bedacht het ‘fashion is art’-concept en schreef mee aan persbericht en social media plan. Samen met Henk Raam van StoryTailors werkte we ook nog aan een prachtige animatie. Henk deed het meeste en mooiste werk daaraan. ;-)

Wat een heerlijk project voor een echt warm mens. Blij en trots om deze man een beetje te kunnen ondersteunen in zijn marketing en communicatie. Ik wens Sepehr al het succes met de collectie! (Maar daar werken we samen natuurlijk hard aan door.) Op de foto een mini sneak peak, dus ga vooral ook even kijken op www.sepehrmaghsoudi.com.

 


 

"Werken met Mark is super! Hij staat altijd voor je klaar, is snel en behulpzaam. Altijd creatief en positief. Ik hoop op longterm samenwerking met deze professional." 
Sepehr Maghsoudi | couturier

 

< Meer projecten
Vraag over een vergelijkbaar project?

Neem contact op als je plannen hebt of een slimme oplossing zoekt.