Freelance communicatieafdeling | Fiorens | Advocaten

Sinds de oprichting van Fiorens | Advocaten in 2010, is TradeMark intensief betrokken bij de branding, communicatie en marketing van dit vooraanstaande advocatenkantoor. Fiorens specialiseert zich in arbeidsrecht op het hoogste niveau en bedient een indrukwekkend cliëntenbestand.

Net als bij TradeMark hecht Fiorens veel waarde aan het onderhouden en versterken van de waardevolle relaties, omdat structurele strategische en pragmatische ondersteuning het beste werkt binnen een goede en langdurige relatie.

Fiorens | Advocaten staat bekend om zijn informele en plezierige kantoorcultuur, waar ervaren professionals in deze niche samenwerken om complexe juridische uitdagingen het hoofd te bieden. Deze samenwerking heeft TradeMark de kans geboden om nauw samen te werken met de experts van Fiorens, en zo bij te dragen aan hun succes binnen arbeidsrecht. Gezamenlijk zien we grote waarde in de kracht van het team, dat gedreven wordt door wederzijds begrip en een gedeelde visie.

 


 

"De inzet van TradeMark als freelance communicatieprofessional voor ons advocatenkantoor is al ruim dertien jaar heel waardevol en wordt ook door onze relaties zeer gewaardeerd." 
Edwin Werner | advocaat arbeidsrecht, directeur/eigenaar

Duur: mei 2010 - heden